La Fundació Agrupació destina 3.000 euros a l’Associació Trampolí de La Bisbal de l’Empordà

La Fundació Agrupació ha destinat 3.000 euros a un projecte de l’Associació Trampolí de La Bisbal de l’Empordà (Girona), que consisteix en una Botiga de segona mà per a persones amb poc recursos que, a la vegada, generi formació pre-laboral i treball per a persones amb discapacitat psíquica. Aquesta subvenció s'emmarca dins de la convocatòria anual d’ajuts a entitats socials de la Fundació Agrupació.

El projecte es va iniciar l’any 2008 i, duran aquests 6 anys de vida, s’ha intentat conscienciar a la comunitat de la importància de tenir un punt de venda de segona mà per a gent necessitada on, a més, es treballi per ajudar a que adquireixin l’hàbit de portar a les instal·lacions tot tipus d’objectes.

També els últims anys s’ha consolidat un servei de recollida de mobles a domicili que ha permès arribar a més persones, augmentant així la quantitat de gènere a la botiga i, en conseqüència, les vendes. Amb la subvenció atorgada per la Fundació Agrupació, l’Associació Trampolí ampliarà el seu projecte oferint formació pre-laboral i creant llocs de treball, a més de canviar el local de la botiga per un altre amb suficient espai per dur a terme les seves activitats.

 

Més de 500 projectes presentats, 29 subvencionats

La Fundació Agrupació ha destinat 65.000 euros a subvencionar 29 programes per a gent gran, nens i persones amb discapacitat, col·lectius als quals la fundació dirigeix la majoria de les seves accions. La resta de projectes seleccionats per la Fundació Agrupació, que reben entre 1.000 i 3.000 euros cadascun, són de Barcelona, Lleida, Tarragona, Mallorca, València, Saragossa, Madrid, Biscaia, Cantàbria, Astúries, La Rioja, Valladolid, Castelló, Múrcia i Sevilla.