Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Les obres del Terracotta Museu de La Bisbal acabaran abans de l'estiu

L'acabament del Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà és cada dia més a prop. Ja fa dos mesos que les obres estan en marxa i si es segueixen els terminis previstos, estarà llest quan arribi l'estiu. El Terracotta Museu és l 'única institució de les comarques gironines dedicada a la preservació, conservació i difusió del patrimoni material i cultural vinculat a la ceràmica.
This text will be replaced
 
 
Amb la remodelació, a banda d'enderrocar parets i d'arrenjar aspectes tècnics com els llums o la calefacció, s'aconseguirà una millora museogràfica significativa. Com a novetat, s'incorporarà un taller de ceràmica perquè algun empresari de la zona pugui desenvolupar-hi la seva activitat i, de retruc, mostrar-la als visitants. Una altra de les novetats serà la recuperació de les visites escolars. 
 
L'objectiu de les obres que s'han portat a terme en els darrers anys, és aconseguir crear un equipament de referència a la comarca en matèria de ceràmica, i que més enllà d'explicar la història d'aquesta activitat, estigui ple de vida en constant evolució. 
 
La reforma del Terracotta Museu de la Bisbalt l'ha finançat d'una banda el Fons FEDER de la Unió Europea i de l'altra, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.