Detingut un jove per empentar una àvia i robar-li la bossa a La Bisbal

Logo Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys veí de La Bisbal acusat de robar a una anciana en el mateix municipi.

El passat 9 de gener, els Mossos van tenir coneixement que una dona havia patit una estrebada La víctima, una dona d’avançada edat, estava tocant el timbre de la porta del domicili de la seva filla quan un home li va donar una empenta i li va sostreure la bossa de mà.

Fruit de la violenta acció, la dona va caure i es va colpejar contra la porta i el terra, produint-se lesions a la part esquerra del cos. Seguidament, l’agressor va agafar la bossa de mà i va fugir corrents del lloc. Dins la bossa hi havia la documentació personal de la víctima, targetes de crèdit i 500 euros en efectiu.

Arran dels fets, els Mossos van obrir una investigació per esbrinar qui havia estat l’autor de l’assalt. Un cop identificat el presumpte agressor es va iniciar la seva recerca.

El 12 de gener va ser localitzat i detingut a la Bisbal d’Empordà. El detingut, sense antecedents, va passar el dia 14 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.