La Bisbal signa un conveni amb l'Associació d'Antiquaris i Brocanters per renovar la Fira Antic Empordà

Foto: Ajuntament de La Bisbal

L'Ajuntament de la Bisbal i l'Associació d'Antiquaris i Brocanters de la ciutat han signat un conveni de col·laboració per organtizar la fira Antic Empordà, que es durà a terme del 2 al 6 d'abril.

El conveni té la voluntat de potenciar la col·laboració público-privada en l’organització de la fira, i vol fomentar que la fira sigui un esdeveniment de primer nivell per a la promoció i la dinamització d’aquest sector econòmic i també de la ciutat en general.

Els acords bàsics són que l’Associació formarà part de la Comissió Organitzadora, i actuarà com a representant del sector de les antiguitats, fomentant la participació a la fira dels associats i amb l’objectiu d’assolir un nivell de qualitat òptim per continuar essent un event firal de referència a Catalunya. Per l’altra part, l’Ajuntament, i d’acord amb les ordenances fiscals aprovades, descomptarà el 10% del cost de participació a la fira Antic Empordà 2015 als expositors associats a l’Associació d’Antiquaris.

Renovació de la imatge de la fira

Antic Empordà arriba a la X edició, i per això s’ha aprovat, conjuntament amb l’Associació, una renovació de la imatge de la fira, actualitzant-la per tal de mostrar la realitat de la fira, que també és reflex de les tendències en el sector, on la combinació de les antiguitats i el moble del segle XX en són clars exponents. Per tant, la nova imatge potencia el binomi antic&design.

Igual que en anteriors edicions, la fira comptarà amb més de 35 expositors del món de les antiguitats i del moble del segle XX amb una variada oferta de peces d’interès i qualitat.

Aquesta selecta i variada mostra (mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives) procedeix dels millors antiquaris de l’Empordà i d’altres punts de la geografia catalana i internacional.

Previsió d'uns 5.000 visitants

Antic Empordà compta amb la presència de professionals de la restauració i conservació d’art i de béns mobles així com dissenyadors, en consonància amb l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector. En l’anterior edició, hi van passar més de 5.000 visitants.

Foto: Ajuntament de La Bisbal