L’Ajuntament de La Bisbal condiciona l’espai de l’aparcament públic del carrer Coll i Vehí

Foto: Ajuntament de La Bisbal

L’àrea de Via Pública de l’Ajuntament de la Bisbal ha acabat aquests dies el condicionament de l’espai de l’aparcament municipal situat entre les Escoles Velles i l’escola Cor de Maria.

S’ha arranjat de cap a cap la paret que divideix la finca de les Escoles Velles amb l'aparcament, que estava molt deteriorada, i també s'ha arrencat l'escocell enganxat a la paret, que s'ha fet paviment per donar més amplitud a l'aparcament. Els treballs han estat executats per la brigada municipal de Serveis.

Segons el regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, “la paret estava molt deteriorada i si demanem als ciutadans que tinguin les seves arreglades, nosaltres com Ajuntament hem de fer el mateix. A més, l’escocell no tenia utilitat i era un niu de brutícia que calia eliminar”. Considera Dilmé que “són aquelles petites coses de microurbanisme que anem fent, que no són ni grans ni vistoses però que són necessàries per tenir la ciutat el més endreçada possible”.

Foto: Ajuntament de La Bisbal