Els Dracs de La Bisbal d'Empordà celebren tres dècades

La màgia del foc s'ha poderat de la Bisbal d'Empordà per celebrar tota una efemèride. Els Dracs de La Bisbal compleixen ni més ni menys que 30 anys, i ho fan amb un any sencer ple d'actes i activitats perquè tota la població participi de l'aniversari d'aquesta entitat que combina poble, tradició i cultura. 
Un dels actes principals de la celebració va ser el ball del foc d'aquest dissabte, on es va representar un espectacle banyat en flames on s'hi van poder veure els millors trucs sorgits dels 35 anys de correfocs a La Bisbal. 
 
Els Dracs van néixer a través d'un grup d'amics que va fer el seu primer correfoc l'any 1985 i poc a poc s'ha anat professionalitzant. 
 
Actualment la colla està integrada per 200 membres de totes les edats, i fins i tot compta amb subgrups com els xiquis o els músics.
 
A banda del ball del foc d'aquest dissabte, els Dracs també han celebrat una quina gastronòmica i tenen previstes altres activitats com exposicions, una trobada de bèsties, sopars de retrobament o un macro correfoc per la festa major. 
 
Perquè ningú es perdi cap detall del calendari dels 30 anys, la colla ha creat una aplicació per a mòbils que informa de tots i cadascun dels esdeveniments.