La 10a Fira Antic Empordà fusiona antiguitats i disseny

Anguitats i disseny es donen de la mà per presentar la 10a Fira Antic Empordà de La Bisbal d'Empordà. Del 2 al 6 d'abril es celebrarà una nova edició d'aquest certamen bianual de referència a Catalunya, on hi conflueixen antiquaris, restauradors, brocanters, dissenyadors i interioristes. A la fira hi assistiran 31 expositors, dels quals 21 seran empordanesos.
En total, es preveu que s'apleguin al palau firal uns 3.000 objectes entre antiguitats del segles XVII, XVIII i XIX i peces de disseny dels anys 50, 60 i 70. 
 
La Fira Antic Empordà arriba al desè aniversari amb l'objectiu de superar els 5.000 visitants de l'edició del 2013 i consolidar la incorporació del disseny al certamen, que permet la seva evolució i evita que s'estanqui. Tot i això, des de l'organització, vetllen també per conservar les arrels de la fira i el seu caràcter empordanès. 
 
La Fira Antic Empordà es celebrarà coincidint amb la Setmana Santa per atreure el major nombre de visitants possible a la població. Per aconseguir-ho, s'han impulsat diverses activitats paral·leles al certamen com una exposició de fotografia de Valentí Fargnoli organitzada per la Col·lecció Mascort, visites comentades a la fira de la mà de l'Associació per a l'Estudi del Moble o diverses xerrades. 
 
Enguany com a novetat juntament amb l'entrada a la fira, que costarà 4 euros, hi haurà un catàleg de regal.