Sais (ERC) vol continuar el projecte d'ERC truncat per la moció de censura que li van fer PSC i CiU

El candidat d'ERC a La Bisbal d'Empordà, Lluís Sais, es reivindica com la solució a una ciutat que en els darrers anys s'ha quedat estancada.

Aquest dilluns, l'ex alcalde de la capital del Baix Empordà va presentar la seva candidatura al Teatre El Mundial acompanyat de la Secretaria General del partit, Marta Rovira.

Tornar a l'alcaldia

Sais emprèn aquesta campanya amb la voluntat de reprendre el projecte que Esquerra Republicana va presentar al guanyar les eleccions l'any 2011 i que no va poder desplegar arran de la moció de censura que els va fer fora del govern només 5 mesos després.

El seu programa es basa en dinamitzar la ciutat, fer-la sostenible i endreçada i garantir el benestar igualitari per tots els ciutadans. 

Capital de comarca i ciutat d'un Nou País

Lluis Sais va dibuixar una nova Bisbal orgullosa d'exercir la capital de comarca i amb un alcalde i regidors a qui no tremolin les cames alhora de fer un nou país ja que la independència, diu, es guanya poble a poble i els ajuntaments seran la primera estructura d'estat.  

La transparència va ser un dels puntals bàsics del discurs de l'alcaldable d'Esquerra Republicana,  tant és així que va encetar l'acte de presentació d'aquest dilluns donant compte d'algunes de les qüestions més pol·lèmiques de la darrera legislatura

La polèmica de l'aigua

Sais també va fer referència a la controvèrsia per la legalitat de l'ampliació del conveni per la gestió de l'aigua i el clavagueram amb l'empresa SOREA, una qüestió amb diferents informes contraposats que encara no s'ha esclarit i que està en mans de la Comissió Assessora Jurídica de la Generalitat.