Joana Ortega inaugura la X Fira Antic Empordà

La Bisbal d'Empordà serà durant aquesta Setmana Santa cita de referència a Catalunya pels amants de les antiguitats. Aquest dijous s'han obert les portes de la Fira Antic Empordà i en aquesta desena edició ha estat la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, qui ha inaugurat aquest certamen bianual que exposa més de 3.000 articles. 
This text will be replaced
 
La novetat principal d'aquest any és que al palau firal s'hi mesclen les antiguitats i el disseny, una aposta que permetrà que la fira evolucioni sense perdre les seves arrels tradicionals.
 
Enguany 31 expositors participen d'aquest esdeveniment i d'aquests, 21 són empordanesos. I és que l'Antic Empordà és una oportunitat excel·lent per empreses i emprenedors per dinamitzar el sector de les antiguitats i les arts i de retruc, atreure visitants a la Bisbal d'Empordà. 
 
Paral·lelament a la fira, que s'allargarà fins el proper dilluns, s'han impulsat diverses activitats complementaries com una exposició de fotografia de Valentí Fargnoli organitzada per la Col·lecció Mascort, xerrades o visites comentades pels diferents stands de l'Antic Empordà per mostrar les millors relíquies.