Càstings per participar com a figurant a la segona part de 'Ocho apellidos vascos'

La productora LaZona Films, responsable de la pel·lícula espanyola 'Ocho apellidos vascos', busca 2 mil figurants a les comarques de Girona per participar en el rodatge de la segona part del film.
La setmana que ve es fan els càstings per escollir aquestes 2 mil persones que poden presentar-se a les proves que es faran a Monells, La Bisbal d'Empordà, Llagostera i Girona.
 
 
D'aquí a 3 setmanes comença el rodatge de la segona part de la pel·lícula que es podria dir 'Nueve apellidos vascos'. Els protagonistes es desplaçaran del País Basc a Catalunya i concretament a la província de Girona. La Costa Brava i l'Empordanet seran de nou plató de cinema i els baixempordanesos que ho desitgin poden provar sort i presentar-se al càsting per fer de figurants a la pel·lícula.
 
El perfil per ser figurant és molt ampli ja que no es demana cap tipus d'experiència prèvia. Simplement s'hi pot presentar qualsevol adult que tingui entre 16 i 100 anys i nens de 8 a 10 anys. El rodatge serà de l'11 de maig al 17 de juny i per tant es demana disponibilitat horària i ser a la província de Girona durant aquestes dates per poder-se desplaçar als punts de rodatge. La feina és remunerada i per tant es faran contractes per obra i servei. Un figurant pot cobrar entre 30 i 300 euros al dia segons la tasca que se li encomani en el rodatge.
 
El primer càsting a la comarca es farà dimarts al centre cívic can Geronès de Monells de 10 a 2 i de 4 a 8 i amb el mateix horari es farà un altre càsting l'endemà dimecres al Consell Comarcal del Baix Empordà situat a La Bisbal d'Empordà.