CDC i UDC tanquen files amb Anglada cap de llista de CiU a La Bisbal

CDC i UDC tanquen files amb Núria Anglada i li donen ple suport per ser la candidata de la Federació Nacionalista a La Bisbal.

This text will be replaced

Els presidents dels dos partits i la pròpia alcaldessa de La Bisbal han comparegut aquest dilluns en roda de premsa per sortir al pas de la crisi oberta amb l'assemblea local de CDC. Aquesta va decidir vetar Anglada i Dilmé a la llista i davant la desautorització de la direcció regional un important gruix de militants han optat per formar una nova llista al marge de CiU. En resposta al que considera una deslleieltat, Anglada va decidir cessar el president local de CDC i regidor de l'equip de Govern a escàs un mes dels comicis.

Davant d'aquesta situació els dos partits de la Federació tanquen files. La de Núria Anglada és la única candidatura que representa el projecte polític del President Mas.

Un cas local

Tant el president regional de CDC com el de UDC  han desvinculat el cas de La Bisbal de les relacions entre Unió i Convergència a nivell nacional i han rebaixat la importància del cas a nivell local.

La direcció regional de CDC ha advertit als militants díscols que si no recolzen Anglada hauran de buscar camins polítics al marge de la Federació i tota apunta que si no ho fan podrien acabar expulsats com a militants.

Un partit que conforma majories

Pel que fa a Núria Anglada, l'alcaldessa ha volgut defugir la polèmica i s'ha centrat en mostrar-se satisfeta del balanç del seu pas per l'alcaldia i l'equip de Govern i reivinidicar el paper de CiU alhora de conformar majories.