La Generalitat vol posar fil a l'agulla a l'estació d'autobusos de La Bisbal

El govern de la Generalitat s'ha compromès a desencallar la construcció de l'estació d'autobusos de La Bisbal d'Empordà. El secretari d'infraestructures i mobilitat, Ricard Font, ha reconegut que cal agilitzar aquest projecte clau per la capital de comarca. Ho ha fet en el marc de la campanya a les eleccions municipals.
This text will be replaced
 
Font va venir al Baix Empordà per donar suport a l'alcaldable de la federació a La Bisbal, i va ser en l'acte de campanya on Ricard Font va adquirir el compromís de fer realitat el projecte l'any que ve. Preveu incloure una partida en els pressupostos del 2016. Font va admetre conèixer la importància de portar a terme aquest projecte ja que ha de suposar la base per millorar la connectivitat i reforçar la capitalitat de La Bisbal.
 
Ricard Font ha avançat que després dels comicis es sentarà amb el govern de La Bisbal per començar a posar fil a l'agulla a la nova estació d'autobusos. Font va afegir que aquests anys el transport públic ha estat una de les prioritats del govern de la Generalitat, sabem que hi ha un compromís pendent al Baix Empordà i esperen poder abordar-lo amb una infraestructura adequada a la seva realitat i amb la màxima prestació i serveis.
 
L'any 2010, el govern de la Generalitat va posposar la construcció de l'estació d'autobusos de La Bisbal d'Empordà. La retallada econòmica va afectar aquest projecte de la capital baixempordanesa, l'execussió es va preveure pel 2012, però a dia d'avui continuava sense un calendari previst.