Maverick Viñales apadrina la jornada solidària de Mossos i Oncolliga

Maverick Viñales és el padrí de la diada solidària que organitzen de la mà els Mossos d'Esquadra Oncolliga Girona. Aquest divendres, el popular pilot ha assistit a la presentació de l'esdeveniment, feta a la comissaria dels Mossos de la Bisbal d'Empordà.
This text will be replaced
 
La jornada solidària tindrà lloc aquest dissabte a l'entorn del Club de Tennis de Mont-ras, on s'hi celebraran multitud d'activitats durant tot el dia per recaptar fons per l'entitat de lluita contra el càncer. 
 
Una de les propostes més populars del programa és una arrossada per 2.000 persones per la qual ja no queda cap tiquet. Al llarg de la tarda seguirà l'activitat amb tallers, concerts i espectacles infantils. 
 
Aquesta és la segona edició d'aquesta iniciativa solidària impulsada pels Mossos d'Esquadra, que des d'Oncolliga Girona agraeixen i qualifiquen de pas endavant per acostar les forces de l'ordre a la ciutadania. 
 
Des de l'organtizació han agraït la col·laboració desinteressada de Maverick Viñales, que ràpidament va acceptar apadrinar la causa afirmant que la popularitat dels esportistes ha de servir per donar visibilitat a aquest tipus de projectes. 
 
Viñales ha signat diversos elements de marxandatge perquè es puguin sortejar.