La Bisbal d'Empordà presenta la 20a edició de la fira de circ de carrer

La fira de circ al carrer de la Bisbal d'Empordà ja té vint anys. El cap de setmana del 17, 18 i 19 de juliol els carrers de la Bisbal s'ompliran d'artistes d'arreu del món per celebrar la vintena edició de la fira degana de circ de carrer de Catalunya.
 
This text will be replaced
 
Després de dues dècades de circ la capital de comarca es prepara per oferir, en un cap de setmana, una seixantena d'espectacles repartits pels carrers de la vila a càrrec d'una quarantena de companyies nacionals i internacionals.
 
Circ contemporani, trapezi, clown, malabars, música o tallers són algunes de les propostes que es podran veure durant la vintena edició del festival i que estaran repartides en diferents espais de la població.
 
Enguany, els organitzadors de la fira han volgut celebrar aquests vint anys de circ oferint una fira més innovadora i fresca que mai, però sense perdre la seva vessant més social i solidària. I és que, com des de que van començar, la fira de circ al carrer de la Bisbal destina part dels beneficis a accions solidàries.
 
La majoria d'espectacles que ofereix la fira són gratuïts, però n'hi ha tres de pagament amb l'objectiu de recaudar fons per poder seguir, com assegura l'organització, fent circ durant vint anys més.
 
El festival s'inaugurarà el dimecres 15 de juliol amb l'espectacle 'Accions Dements' que presenta una barreja d'humor absurd i equilibris impossibles sobre una escala a càrrec de quatre figures del circ català actual.