Roger Ordeig guanya el XX Open Visió i Foc del Club de Tennis La Bisbal

Roger Ordeig del Club Tennis Vic ha estat el vencedor del XX Open Visió i Foc i XII Memorial Josep Maria Marquès del Club de Tennis La Bisbal. En una final d'allò més disputada contra Jaume Santó, del Reial Club de Polo de Barcelona, Ordeig va imposar-se per 4/6 6/1 6/4. 
This text will be replaced
40 tennistes masculins han participat a la vintena edició d'aquest torneig, que s'ha disputat del 20 al 27 de juny. Enguany l'Open Visió i Foc s'ha quedat sense categoria femenina ja que ha coincidit amb el Campionat d'Espanya Junior, una cita a la qual les jugadores no han volgut faltar. 
 
El Visió i Foc és el primer obert d'estiu de la demarcació de Girona i  reparteix 1.100 euros en premis, la qual cosa l'ha consolidat com una prova d'allò més popular amb participació internacional. 
 
Tot i que el tennis és encara un esport minoritari i de petit format, els darrers anys ha tornat a agafar uan tendència a l'auge. Des de La Bisbal d'Empordà, l'any 2013 van fer una forta inversió per convertir les seves instal·lacions en centre esportiu, amb la qual cosa han incrementat l'activitat i l'afluència a l'entorn del tennis. 
 
A banda de l'Open Visió de Foc - Memorial Josep Maria Marquès, que és l'únic absolut del Club de Tennis La Bisbal,  l'entitat celebra al llarg de l'any diversos tornejos socials de tennis i pàdel a més de tornejos juvenils per donar impuls a l'esport base.