Nova licitació d'obres per la Biblioteca Comarcal de La Bisbal d'Empordà

L'ajuntament de La Bisbal d'Empordà licitarà de nou les obres de la biblioteca comarcal. Es tracta de les obres associades a l'antic escorxador, una part que no es veu afectada per la sentència d'enderroc que penja de l'edifici i que tot i tenir autorització judicial per ser intervinguda, no pot tirar endavant perquè l'empresa adjudicatària ha fet fallida. 
This text will be replaced
És per aquest motiu que l'ajuntament està treballant el més ràpid possible per calcular l'important que queda pendent d'executar i treure l'obra a licitació. 
 
L'etapa negra de la construcció de la biblioteca comarcal remunta al darrer trimestre del 2012, quan l'ajuntament va paralitzar les obres perquè no rebia els fons promesos per la Generalitat per tirar-les endavant. En aquest punt, un privat va engegar una denúncia per infracció urbanística que finalment va acabar amb una sentència d'enderroc parcial de les façanes est i sud de l'edifici nou. 
 
Des de l'ajuntament, confien que finalment la situació es resoldrà favorablement, i mentre treballen per impulsar una biblioteca provisional a l'antic escorxador, concentraran els seus esforços en garantir l'èxit final del projecte.
 
Mentre s'allargui el procés de licitació de les obres i d'adaptació del nou espai, el servei bàsic de biblioteca segueix a l'edifici del Teatre del Mundial.