Tot a punt per la 20a edició de la Fira de Circ de La Bisbal

La Bisbal d'Empordà ja està ben vestida de circ. Aquest és l'aspecte que tenia aquest divendres al matí la capital de comarca que ja ho té tot a punt per encetar una nova
 edició de la Fira del Circ de la ciutat.
 
This text will be replaced
 
Espectacles de clown, música i teatre, equilibristes, diàbolo, acrobàcies, trapezi i un munt de disciplines relacionades amb el circ de carrer són tots els espectacles, molts itinerants, que ompliran els carrers de La Bisbal aquest cap de setmana.
 
Després de 20 anys d'experiència, la fira del circ de La Bisbal s'ha convertit en tot un referent a la comarca i arreu de Catalunya, gràcies a l'alta qualitat dels participants que són de nacionalitats de tot el món com Kènia, Austràlia, Bèlgica, França, Argentina, Itàlia, Alemanya i també d'arreu del país, com Andalusia, el País Vasc o Catalunya.
 
Dissabte i diumenge hi haurà activitats per a totes les edats i durant tot el dia que aniran des de les 11 del matí fins a la 1 de la matinada. Destaquen les propostes de circ com tallers o espectacles de carrer per als més petits i espectacles d'acrobàcies, humor o concert de rumba per als més grans. 
 
En total són una seixantena d'espectacles repartits per diferents espais de la població que ofereixen, durant tot el cap de setmana, uns moments de diversió per a tota la família.