33.000 persones visiten "una de les millors" Fira del Circ de La Bisbal de la seva història

Multitudinària celebració del 20è aniversari de la Fira del Circ de La Bisbal.

This text will be replaced

Més de 33.000 espectadors van passar aquest cap de setmana per la capital del Baix Empordà per gaudir d'una seixantena de propostes de més de 40 companyies que van oferir al públic espectacles de circ contemporani, trapezi, clown, aeris, diàbolo, malabars, cable acrobàcia, música o tallers entre d'altres. L'organització es va mostrar eufòrica per una edició que celebra un aniversari de prestigi amb una de les  millors fires que hi ha hagut.


Malgrat les altes temperatures els diferents escenaris repartits per la ciutat es van omplir en tot moment. L'organització va indicar que els inputs que han rebut del públic són bons, sobretot pel que fa a la varietat i qualitat dels espectacles.

I és que La Bisbal amb 20 anys a l'esquena d'experiència circenca és una de les ciutats catalanes més expertes en aquest art.

Espectacles variats

La companyia belga Le Petit Bras va inaugura divendres una fira que no volia ser un compendi dels seus 20 anys sinó arriscar amb propostes noves, artistes internacionals i nacionals premiats i valors emergents. Entre els espectacles més destacats hi va haver el Cabaret Canalla amb figures del circ català, la reivindicació feminista de Las XL, les acrobàcies i equilibris impossibles dels Kenians Afro Jungle Jeegs, l'espectacle del Circ Pistolet, l'humor de Scratch o els espectacles de l'associació calongina Pengim Penjam, com Vegeta Quina Jeta de Gerard Rius o el monocicle d'Aleix Lidón

La majoria d'espectacles que va oferir la fira van ser gratuïts, però n'hi va haver tres de pagament amb l'objectiu de recaptar fons per poder seguir, com assegura l'organització, fent circ durant vint anys més.

Notícies relacionades

Tot a punt per la vintena edició de la Fira del Circ