L'ajuntament de La Bisbal buscarà mes finaçament per acabar el Terracotta Museu

La Bisbal d'Empordà haurà de buscar més finançament per acabar el Terracotta Museu.
Acabada la darrera fase de les obres del nou espai, l'ajuntament lamenta que encara no es pot obrir amb garanties ja que queda feina per fer. 
This text will be replaced
Aquesta institució dedicada a la preservació, conservació i difusió del patrimoni vinculat a la ceràmica, té com a data límit d'obertura l'1 de gener de l'any vinent, ja que aquesta era una de les condicions innegociables per rebre la subvenció del fons europeu FEDER que ha servit per finançar gran part el projecte. No obstant això, des de l'ajuntament consideren que amb la darrera fase de les obres no es pot donar el Terracotta Museu per acabat, ja que no s'ha contemplat tota la museografia i s'ha deixat de banda les actuacions de l'entorn i els exteriors del centre. 
 
Per no perdre la subvenció del fons FEDER, es farà una primera obertura el gener del 2016,  però no serà fins l'estiu vinent que s'inauguri oficialment el museu. Durant aquest periode, l'ajuntament treballarà en paral·lel un projecte d'acondicionament d'exteriors pel qual farà falta nou finançament. 
 
L'objectiu del Terracotta Museu és esdvenir un equipament de referència al territori en matèria de ceràmica, que no només n'expliqui la història sinó que també garanteixi la seva preservació i evolució.