Èxit a la mostra de ceràmica i gastronomia Tastaolletes de La Bisbal

Amb la ceràmica com a protagonista, La Bisbal d'Empordà ha celebrat aquest dissabte la Tastaolletes, una mostra que fusiona ceràmica i gastronomia. 
 
This text will be replaced
 
Els diferents bars i restaurants de la vila han participat a La Tastaolletes servint tastets gastronòmics amb l'autèntica ceràmica de La Bisbal, amb l'objectiu de combinar aquests dos ingredients tan preuats a la capital de comarca.
 
A banda de la part més gastronòmica, el centre de la vila també es va vestir de ceràmica. El Castell-Palau es va convertir en el centre neuràlgic de la ceràmica per un dia amb l'exposició de les vaixelles dels diferents ceramistes bisbalencs. A la plaça del castell s'hi va organitzar una fira de vins i formatges i, paral·lelament, durant tot el dia es van fer diverses activitats per a totes les edats. Algunes de les més exitoses van ser els tastets de ratafia on els visitants van poder provar una coca, una infusió i un got de ratafia. Pels més petits també hi va haver dieversos tallers de cuina.
 
Amb l'objectiu de promocionar La Bisbal com a capital de la ceràmica i, a més, promocionar el seu teixit comercial com a complement de la fira s'ha fet la campanya 'Aixequem les persianes', una iniciativa que consisteix en omplir els aparadors dels locals buits amb peces de ceràmica fetes pels mateixos ceramistes bisbalencs.
 
La fira de vins i formatges i els tallers de cuina pels més petits van ser les activitats estrella de la Tastaolletes, una mostra ja consolidada al Baix Empordà.