La Bisbal d'Empordà prorroga l'execució del Pla de Barris fins el 2019

Després d'haver materialitzat només un 20% dels 8.155.000 euros que preveia el document inicial de l'any 2009, l'ajuntament de La Bisbal d'Empordà estirarà l'execució del Pla de Barris quatre anys més sumant un periode d'execució total de 10 anys que és el límit que marca la llei.  
This text will be replaced
L'arrel de l'enlentiment del procés rau en els problemes de finançament que ha patit la Generalitat de Catalunya durant els darrers anys i que han impedit que aquesta es mantingués al corrent del pagament del Pla de Barris, que finança en un 50% al costat del consistori. És per això que ha demanat a l'ajuntament de La Bisbal que s'apreti el cinturó i ajusti el pressupost tant com sigui possible. Els responsables del Pla de Barris de la Generalitat han reafirmat el seu compromís de pagament però sense posar termins sobre la taula. 
 
D'entre les actuacions que marca el Pla de Barris, l'ajuntament de La Bisbal vol donar prioritat a la rehabilitació de l'antic ajuntament per convertir-lo en un edifici polivalent on s'hi podria instal·lar un centre obert de menors. El consistori intentarà encabir aquest projecte dins del pressupost pel 2016.