L’Ajuntament de la Bisbal i l’Obra Social “la Caixa” firmen un conveni de col·laboració per afavorir activitats socials i assistencials

L’Obra Social “la Caixa” aporta  3600 euros per l’adquisició de mobiliari per a la Residència Geriàtrica “Zoilo Feliu”

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Obra Social “la Caixa” han signat recentment un conveni amb la finalitat d’establir un marc de col·laboració que incentivi el desenvolupament d’activitats de caràcter social i assistencial al municipi.

Per la seva banda, la Fundació Bancària “la Caixa” contempla, entre els seus objectius, la realització d’obres benèfiques i socials, pròpies o en col•laboració amb institucions del país, atenent les diferents necessitats de la societat.

En aquest sentit, l'aportació econòmica de l’entitat bancària serà de 3.600 euros, que l'Ajuntament destinarà a l'adquisició de mobiliari i material assistencial per a la Residència Geriàtrica Municipal "Zoilo Feliu". Concretament s'adquirirà una grua de sedestació per a persones amb elevada dependència funcional i permetrà la substitució de 10 capçals i peuers de llit.

El conveni va ser signat per l'alcalde de la Bisbal, Sr. Lluís Sais i la Sra. Carme Anglada, Directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a l’Empordà, acompanyats també pel Director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Sr. Carles Juanola i el Sr. Rafel Mateu, Director de l' oficina de CaixaBank de la Bisbal.