La Policia Local de la Bisbal d’Empordà celebra la seva Diada Patronal 2015

Entre els mèrits i condecoracions, el cos també va presentar les novetats en el seu equipament. Ahir es van celebrar un seguit d’actes en el marc de la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà.

La diada va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la Bisbal, Lluis Sais, que va donar la benvinguda als presents, Josep Cruz, sergent en cap de la Policia Local, Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials d'Interior de la Generalitat de Catalunya i David Puertas, inspector en cap de l'ABP (Àrea Bàsica Policial) de la Bisbal.

L’inspector en cap David Puertas, va ser felicitat per la seva  tasca en el treball conjunt d'ambdós cossos policials i el sergent en cap Josep Cruz va ser condecorat medalla pels més 25 anys de servei.

Entre els actes hi va haver la presentació del nou material policial a la plaça del Castell, com ara el nou vehicle 4x4 amb equipament policial, noves terminals de comunicació de la xarxa RESCAT, armilles unipersonals antibales, terminals PDA amb impressora o un nou uniforme nocturn, entre altres novetats que s'incorporaran a l'equipament del cos policial bisbalenc.

També es va celebrar un emotiu acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament de La Bisbal. En el qual es van lliurar mèrits i felicitacions a diferents agents per la seva tasca en aquest exercici però també per la seva trajectòria professional. Així mateix, es va atorgar un merescut mèrit a veïns de la Bisbal, per la seva intervenció en un cas que es va resoldre reeixidament gràcies a la seva intervenció.

El cos de policia de la Bisbal d’Empordà compta amb 17 agents, reforç d’estiu inclòs, i practica una vintena de detencions anuals de la més diversa índole, entre els quals hi  ha casos de violència de gènere i robatoris.