La Coral "Yes, the music!" celebra el concert 100 amb una gala nadalenca i molts convidats

El cor de gospel Yes, The Music! s'ha unit a algunes de les veus baixempordeneses més detacades de l'escena musical catalana com Miquel Abras, Mazoni, Sanjosex i o el músic emergent Víctor Branch per celebrar el Nadal. 
This text will be replaced
Els 22 integrants de la coral van ser els protagonistes aquest dissabte d'una gala que va omplir de gom a gom el Teatre El Mundial de La Bisbal d'Empordà amb un extens i acurat repertori de clàssics i noves cançons nadalenques. 
 
Adrià Neill i Dani Rebollo donant-li el contrapunt divertit van ser els dos presentadors d'aquest concert que es va poder seguir en directe per Televisió Costa Brava
 
Els Yes, The Music! van ser els protagonistes indiscutibles d'aquesta gala on van fer el seu concert número 100 i on a banda dels estelars convidats van cantar-hi també els més de 50 alumnes del primer taller de nadales que l'agrupació bisbalenca ha realitzat els darrers dies.
 
El concert va acabar amb un apoteòsic final on els membres de la coral, els talleristes i també els artistes convidats van entonar el clàssic de Nadal "Jingle Bells Rock". 
 
La cantada es podrà veure novament per Televisió Costa Brava coincidint amb la programació especial que aquesta casa fa durant els dies més assenyalats de les festes.