La Bisbal enceta temporada comercial nadalenca amb una encesa festiva

La Federació del Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, va organitzar l’encesa de llums de Nadal per donar el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal.

L’acte va ser amenitzat en el concert del grup Yes, the Music!, també part activa en la organització. L’esdeveniment va tenir tots els elements per convertir-se en un bon tret de sortida per aquests dies de Festa: brou calent pels assistents, compte enrere per l’encesa, arbres de Nadal repartits a la plaça Major i a la Plaça de l’Ajuntament, etc.

Com cada any, l’Ajuntament ha instal·lat els llums de Nadal a les zones comercials de la ciutat.La Federació del Comerç, conjuntament amb l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local, organitza diferents accions de dinamització comercial al llarg de l’any. Però és durant l’època de Nadal, en què hi ha el major volum de vendes als comerços, que la Federació del Comerç incrementa el nombre d’accions de dinamització.

En aquesta ocasió, s’ha editat un fulletó amb tots els actes vinculats a la campanya de Nadal de la Bisbal, que s’encetava ahir amb l’encesa de llums i que s’acabarà amb les Rebaixes d’Hivern, amb una fira mercat al carrer, el dissabte 9 de gener.