La Generalitat adjudica la redacció del projecte de nova Estació d'autobusos de La Bisbal

Llum verda a l'estació d'autobusos de La Bisbal. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat un projecte que serà similar a aquest, la recentment inaugurada estació d'Autobusos de Torroella de Montgrí.

This text will be replaced

La nova infraestructura estarà ubicada a la carretera de Cruïlles a l'alçada del carrer Doctor Robert i prop del CAP. L'estació serà com aquesta. Una gran marquesina que aixoplugarà les andanes i un petit edifici amb les taquilles i els serveis.

Es tracta d'una reivindicació històrica de la capital de comarca i ja prevista el 2010. Llavors els problemes financers de la Generalitat van posposar la construcció fins al 2012 i aquest any, també pel mateix motiu, es va deixar la proposta en un calaix sine die.  En la campanya electoral de les passades Municipals el Secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, es va comprometre a incloure una partida per fer l'estació en els pressupostos de la Generalitat del 2016. Font va admetre conèixer la importància de portar a terme aquest projecte ja que ha de suposar la base per millorar la connectivitat i reforçar la capitalitat de La Bisbal.

La construcció de l'estació de Torroella el passat 2014 va caure com un gerro d'aigua freda a la capital que pugnava també per tenir la infraestructura.

El projecte costarà 600.000 euros, la meitat del previst en el primer projecte que es va posar damunt la taula l'any 2010, i per això cal tornar a licitar-lo.

Notícies relacionades

La Generalitat vol posar fil a l'agulla a l'estació de busos de La Bisbal