Ingressa a presó un home que li constaven cinc ordres pendents a La Bisbal

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà, van detenir el dia 14 de desembre, un home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Al detingut li constaven cinc ordres de crida i recerca pendents. 

Els agents de la comissaria de la Bisbal van saber que un home que acumulava diverses ordres de cerca podria estar per la zona de Palamós i que segurament oferiria resistència a la seva detenció. Els policies van establir un dispositiu per localitzar-lo i identificar-lo, ja que moltes vegades es disfressava per sortir al carrer i no ser reconegut, a tres quarts de set de la tarda del dia 14 de desembre, el van trobar a les immediacions del carrer Anselm Clavé de Palamós (Baix Empordà).

Un agent va veure al sospitós a punt d’entrar en un edifici. El fugitiu en veure al policia li va donar un cop de puny a la cara i va sortir corrents escales amunt.

La patrulla va perseguir al fugitiu per l’escala mentre aquest els llençava una cadira a sobre. Finalment i després de mostrar una gran resistència a la seva detenció, els mossos el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Al detingut li constaven cinc ordres pendents de diferents jutjats per ingressar a presó. Una d’elles ja era per un no reingrés després d’un permís penitenciari.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 15 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.