La Bisbal serà la seu d'un torneig internacional de tenis femení

La Bisbal d'Empordà acollirà del 21 al 29 de maig el 1r Torneig de Tenis femení amb 64 jugadores professionals d'arreu del món. El Centre Esportiu Club Tenis de La Bisbal ha aconseguit que la Federació Espanyola de Tenís li concedís la organització d'aquest torneig que els estrena a nivell d'organitzar esdeveniments internacionals i que es converteix en la cirereta del pastís del 30è aniversario del club.

La directora del Torneig havia participat en competicions similars que durant anys s'havien fet a Girona o per exemple va organitzar el que l'any passat es va fer a Santa Coloma de Farners. Des del Club Tenis La Bisbal estan molt contents de poder acollir un torneig d'aquesta embargadura i sobretot per poder-hi implicar tot el club.
 
Els premis estan valorats en 10.000 dòlars però l'organització del torneig els supera per sobre del doble. El club ho pot assumir gràcies a les institucions públiques com són Ajuntament, Consell Comarcal del Baix Empordà, Diputació de Girona i Federació Catalana de Tenis i gràcies també als patrocinadors privats que hi aposten
 
Durant tota la setmana es convidarà a les escoles de la comarca a presenciar tenis professional. Des del club obren les portes perquè totes les persones que els hi agradi el tenis o vulguin veure com és un torneig professional ho puguin fer a La Bisbal. En les fases prèvies es veuran partits amb moltes jugadores catalanes i espanyoles i a les fases finals es veurà el joc de les internacionals.
 
El club posarà a disposició 4 pistes de joc i 1 d'entrenament, les que tenen disponibles en terra batuda i que prèviament un responsable de la federació espanyola de tenis ha visitat per tal de concedir-los-hi l'organització del torneig.