Surt a la venda el nou disc del bisbalenc Mazoni

Així sona el nou disc del bisbalenc Mazoni. El Jaume Pla publica aquest divendres 7 songs for an endless night, un disc amb set temes cantats íntegrament en anglès i amb un marcat caràcter vitalista i noctàmbul. 
This text will be replaced
L'àlbum ha estat produït per Brendan Lynch, mà dreta d'artistes com Paul Weller o Primal Scream, i compta amb una cançó on hi col·labora vocalment l'artista Núria Graham
 
El títol del nou disc fa referència als inicis del cantautor, que l'any 2003 publicava un més que elogiat 7 songs for a sleepless night. 13 anys després, el músic baixempordanès sorprèn donant la volta a la moneda, ja que la nit es tenyeix d'electricitat i esperit lúdic. 
 
Jaume Pla és un productor i cantautor que treballa en català i anglès. Va començar la seva carrera artística als 13 anys i fou líder de la venerada banda d'indie Holland Park. Després d'un viatge iniciàtic per Europa l'any 2003 va néixer el fenòmen Mazoni, que actualment ja compta amb 6 discs i diversos singles i directes a l'esquena.
Amb aquest nou treball, l'artista tanca un cercle i dóna un gir a la seva carrera musical on ha parit cançons mítiques com "Eufòria", "No tinc temps", "La promesa" o "Per primer cop". 
 
 
FONT: Imatges youtube