El Consell Comarcal clou la formació per fer les empreses visitables

Una vintena de productors i artesans baixempordanesos treballen per obrir la seva activitat al públic. El Consell Comarcal del Baix Empordà ha organtizat al llarg de tres jornades unes sessions de treball per donar pautes bàsiques sobre com habilitar les empreses per fer-les visitables, com organitzar les visites i com treure'n profit per valoritzar el seu producte i sumar un extra a la seva rendibilitat.
This text will be replaced
 
 
Amb aquestes eines, els empresaris poden creuar l'activitat agroalimentària amb el turisme, un activitat més allunyada del seu dia a dia. 
 
Des del Consell Comarcal del Baix Empordà valoren positivament la rebuda d'aquestes jornades i ja estudien organitzar-ne de noves per obrir camí, ja que aquest tipus de pràctica turística està encara poc implantada en sectors com el de l'agroalimentació. 
 
La formació turística per productors i artesans s'ha organitzat en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, el Patronat de Turisme i el Parc Natural del Montgrí.