La Bisbal d'Empordà acull la trobada "De l'Empordà a la taula"

Èxit de la trobada "De l'Empordà a la taula" entre productors agroalimentaris locals amb comercialitzadors i allotjaments turístics celebrada aquest dimarts a La Bisbal d'Empordà. 
La promoció del producte local, l’eix d’una iniciativa conjunta entre els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’agrupació dels ajuntaments de La Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles – Monells – Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat.
 
Melmelades, vins DO Empordà, el gènere més selecte en llegums i verdures, oli, derivats de l’ànec, formatges, iogurts i derivats de la poma. Aquests van ser alguns dels productes que els productors agroalimentaris de l’Empordà van presentar a una vintena de representants d’establiments turístics i restaurants.
 
El President del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Sr. Joan Català, va destacar la importància d’aquest tipus d’accions per fomentar el desenvolupament econòmic del territori.
 
L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, el Sr. Lluís Sais, va felicitar la feina que diàriament realitzen els productors.
La iniciativa va ser tot un èxit, va destacar el cap de l’Oficina Comarcal al Baix Empordà del DARP, Pere Hernansáez.
 
Dinamització del sector turístic per afavorir la competitivitat
 
Els assistents van disposar de tot el matí per establir contactes i degustar productes i així fomentar possibles sinèrgies. Els comercialitzadors i allotjaments turístics disposaven d’un temps fixat per parlar amb cadascun dels productors abans d’entrevistar-se amb el següent, per tal d’assegurar un contacte òptim entre tots els participants.
 
Durant la jornada, Arturo Prades Martínez, conseller comarcal del Baix Empordà a la marca de garantia Productes de l’Empordà, explicava el funcionament de la marca de garantia Productes de l’Empordà, marca que garanteix que els productes adherits són produïts, elaborats, transformats i envasats a l’Empordà.