76 tennistes d’alt nivell participaran al I Torneig Internacional de Tennis Femení de la Bisbal d’Empordà

Setanta-sis tennistes d’alt nivell participaran al I Torneig Internacional de Tennis Femení de la Bisbal d’Empordà; una competició organitzada pel Centre Esportiu - Club de Tennis la Bisbal que atorgarà premis per valor de 10.000 dòlars, dels quals 1.500 seran per a la guanyadora.

El torneig ha estat presentat avui a la Diputació de Girona, en un acte que ha comptat amb la participació de Carles Salgas, diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació; Josep Pujols, representant territorial d’Esports a Girona; David Baixeras, regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà; Xavier Ponsatí, president del Centre Esportiu - Club de Tennis la Bisbal, i Enric Sánchez, president de la Delegació Gironina de Tennis.

This text will be replaced

El torneig es durà a terme entre el 21 i el 29 de maig a les instal·lacions del centre. Els partits de la fase prèvia es jugaran el dissabte 21 i el diumenge 22, i els del quadre general i els de dobles, la setmana del 23 al 29.

Les participants són considerades entre les 101 i les 1.000 millors del món, condició que farà que durant aquesta setmana hi hagi un important desplegament de tennistes femenines de diferents països, acompanyades dels seus entrenadors i familiars, que visitaran el Baix Empordà. La participació gironina estarà a mans de les tennistes gironines (o que entrenen a Girona) Alba Cortina, Júlia Payola, Ariadna Martí, Maria Pagès, Nora Vila, Cristina Mayorova, Nora Ayala i Júlia Enrique.

També s’han organitzat un seguit d’activitats paral·leles, com ara l’exposició de raquetes de tennis de fusta de la col·lecció particular d’Emili Bosch, una trobada dels presidents de tots els clubs de tennis de la demarcació, activitats infantils, una sessió clínica amb Marc Casabó i també s’espera la visita de Tommy Robredo. Televisió Costa Brava retransmetrà el torneig en directe, i també es podrà veure per Internet en temps real.

El Centre Esportiu - Club de Tennis la Bisbal, que va complir trenta anys l’any passat, és un centre amb 1.340 socis i amb un ampli ventall d’activitats esportives, a part del tennis, i ha fet un esforç considerable, tant personal com econòmic, per poder dur a terme aquest esdeveniment amb el màxim de garanties i professionalitat.