Tennistes internacionals competeixen per 10.000 dòlars a La Bisbal

Fins diumenge es disputa a La Bisbal d'Empordà  el 1r Torneig de Tennis Femení amb la participació de més de 70 jugadores de fins a 13 nacionalitats diferents. El Club Tenis de La Bisbal acull aquest esdeveniment esportiu en el seu 30è aniversari, tot un repte pel club que mai abans havia organitzat un torneig de tal embargadura. 
La competició va arrencar el cap de setmana passat. Aquest dimecres s'han celebrat els vuitens de finals que acabaran aquest dijous. Divendres serà el torn dels quarts de final i dissabte la final de dobles i les semifinals d'individuals. Diumenge a partir de 2/4 de 12 del mati es disputaran les finals del torneig, la guanyadora s'emportarà 10.000 dòlars.
 
This text will be replaced
 
Els organitzadors s'encarreguen del transport de les jugadores, del servei de menjador, fisioteràpia, informació i tot el que necessitin pels entrenaments. Les escoles de La Bisbal estan visitant el torneig i s'ha aprofitat també per fer una jornada de tennis al carrer i apropar així aquest esport als bisbalencs. Dissabte durant les semifinals el club rebrà una visita molt especial., Tomy Robredo.
 
Entre les favorites a emprotar-se el torneig hi ha la mexicana Renata Zarazua o l'italiana Alice Savoretti. També estan fent bon paper les gironines Júlia Payoloa, Alba Cortina i Ariadna Martí.
Diumenge Televisió Costa Brava els hi oferirà les finals individuals per streaming a través del web costabravadigital.cat. Al migdia podran veure per televisió l'enregistrament de les finals del primer torneig de tennis femení.