Renata Zarazua guanya el Torneig Internacional de Tennis de La Bisbal

Renata Zarazua es va proclamar campiona del primer torneig internacional de Tennis de La Bisbal. La mexicana va derrotar Irene Burillo en un partit molt ajustat i que va durar gairebé 3 hores. El resultat va ser 7-6 /6-1/6-4

Zarazua, número 1 del quadre,  va derrotar en semifinals a la gironina Ariadna Martí per 4/6 6/1 6/1 després d’un partit molt tàctic i amb molta tensió. En l’altra semifinal l'aragonesa Irene Burillo va superar a la jugadora ucraïnesa Oleksandra Korashvili, cap de sèrie número 2, per 6/2 6/3 en un partit molt vistós i un elevat ritme de bola.

La mexicana va partia com a favorita però va haver de suar la cansalada per endur-se la victòria. La jove tenista de 19 anys, com la seva rival, va començar perdent en un partit marcat pels constants trencaments de serveis. Però en el segon set ja es va demostrar la petència de Zarazua. L'esportista va imposar el seu estil conservador davant una agressiva i arriscada Burillo.

El torneig de tennis s'ha disputat del 21 al 29 de maig a les instal·lacions del Club Tennis La Bisbal i ha repartit 10.000 dòlars en premis. Formava part del circuit femení de la ITF i les seves participants han puntuat en el ranquing de la WTA.

El torneig s'ha dividit en dues fases. La fase prèvia, amb un quadre de 48 jugadores; i la fase final, amb un quadre de 32- També es va jugar la categoria de dobles.
 
L'organització del torneig va acabar molt satisfeta amb el seu desenvolupament i de fet, pensen en repetir-lo la temporada que ve.