La Bisbal promociona la sardana entre els més petits

Un centenar d'alumnes de les escoles de La Bisbal s'han trobat per ballar sardanes, una dansa que aprenen durant l'any a les escoles Joan de Margarit, Empordanet, Mas Clarà i Cor de Maria i que els serveix per trobar-se un dia a l'any amb els companys d'altres escoles que com ells aprenen aquest ball de la cultura popular catalana.
This text will be replaced
 
En una gran rotllana de germanor els nens i nenes de les diferents escoles han demostrat que es treballa perquè aquest ball popular no es perdi. De generació en generació es traslladen els coneixements en matèria sardanística. Fer accessible la sardana als més petits perquè la coneguin i els hi agrada és una tasca que les escoles de La Bisbal fan des d efa molts anys.
 
Si a aprendre a ballar sardanes hi afegim aprendre a tocar-les ja ho tenim tot. La Bisbal és un referent en matèria sardanista perquè de la capital del baix Empordà n'han sortit cobles d'un gran renom nacional. L'escola de cobla Conrad Saló és la culpable de formar les noves fornades de músics. Aquests petits en són una bona mostra
 
Les escoles de sardanes del poble participen a les trobades sardanistes que es fan pels voltants. Aquets any a La Bisbal s'ha convidat a la colla sardanista de l'Escala.