La Fira del Circ de carrer de La Bisbal es prepara per la 21a edició

Una seixantena d'espectacles de carrer d'una trentena de companyies nacionals i internacionals formaran part de la 21a edició de la Fira del Circ de Carrer de la Bisbal d'Empordà.

This text will be replaced


Com des dels seus inicis la fira pretén ser una plataforma d'exhibició i difusió de les arts de carrer per fer arribar la cultura a tothom. La fira, que sempre ha presentat una proposta artística de qualitat, enguany ha volgut fer un pas més enllà i ha aconseguit preparar la programació més ambiciosa de totes les edicions celebrades fins ara.

El Circ contemporani, roda cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, màstil, música o tallers són algunes de les disciplines artístiques que es podran veure aquest any. La meitat de companyies de circ que participaran a la fira són catalanes, però també n'hi haurà provinents d'Espanya, Itàlia, França, Argentina o Bèlgica. Tot plegat per oferir una gran diversitat d'espectacles pensats per a tots els públics en què el circ de carrer serà el protagonista.

A banda de la fira del circ i els espetacles de carrer aquest esdeveniment vol posar en valor l'Espai Escola, un espai que vol donar visibilitat a les diferents escoles de circ d'arreu de Catallunya que tindran la possibilitat de fer els seus espectacles dins el marc de la Fira.

Una de les novetats d'enguany és la posada en marxa d'un nou servei que permetrà saber en temps real els aforaments de cada espectacle. D'aquesta manera els visitants de la fira podran consultar a partir d'una aplicació si l'espectacle al que volen assistir queden places lliures o no.