30.000 visitants a la Fira del Circ de La Bisbal d'Empodà

Més de 30.000 persones han assistit a la Fira del Circ de La Bisbal d'Empordà que ha madurat amb els anys convertint-se en un dels esdeveniments de circ més punters de Catalunya.
Aquest any s'ha pujat el nivell artístic dels espectacles i el públic ha valorat molt positivament els shows de les companyies Nueveuno, Circo Los, UpArte, 15fett6, Marcel Tomàs i Circ Vermut.
 
This text will be replaced
 
En 3 dies els carrers i places de La Bisbal d'Empordà s'han omplert de públic de totes les edats gaudint de la variada oferta del programa de la fira amb gairebé 70 espectacles d'una trentena de companyies diferents. La majoria dels espectacles es podien veure de manera gratuïta fet que ressalta el caràcter popular de la fira. Els organitzadors fa anys que segueixen la filosofia d'exhibir i difondre les arts de carrer per fer arribar la cultura a tothom.
 
Els més petits també s'han sabut fer un lloc en el programa i diferents escoles de circ que treballen arreu de Catalunya han demostrat als carrers de la Bisbal tot l'après durant el curs.
 
Aquest any s'ha estrenat amb èxit un sistema per informar a temps real dels aforaments dels espectacles i s'ha crescut en nombre d'escenarus. També s'ha consolidat l'Espai Fira que es va estrenar l'any passat com a zona de bar amb escenari per actuacions i concerts.
 
Circ contemporani, trapezi, clown, aeri, malabars, i moltes més disciplines artístiques s'han exhibit durant aquest passat cap de setmana a la XXI Fira de Circ al carrer de la Bisbal d'Emprodà. Una fira que gairebé iguala l'èxit de públic de la passada edició que es va convertir en la més multitudinària de la història de la fira.