150 congressistes internacionals visiten el patrimoni ceramista de La Bisbal

150 congressistes han visitat la capital de la ceràmica del Baix Empordà en el marc del 47è Congrés Internacional de Ceràmica. La Bisbal d'Empordà ha estat aquest divendres el destí escollit per cloure aquestes jornades que s'han allargat durant 5 dies. 
This text will be replaced
Els acadèmics,vinguts de països com la Xina, Japó, Austràlia, Estats Units, Israel o Amèrica del Sud, s'han dividit en dos grups per visitar les terreres i el Terracotta Museu, dedicat a la conservació i promoció de la ceràmica bisbalenca.  
 
Després de la rebuda de l'alcalde han fet una visita guiada a les mostres temporals i a l'exposició permanent, on s'ha fet especial incidència a la ceràmica aplicada a l'arquitectura, l'àmbit que s'adiu més a la temàtica principal del congrés d'enguany. 
 
Des de La Bisbal d'Empordà la visita dels congressistes, la majoria dels quals són artistes, s'ha vist com una oportunitat per donar a conèixer el patrimoni ceramista bisbalenc arreu amb el Terracotta Museu com a principal element de promoció. 
 
La visita dels congressistes ha acabat amb un dinar a l'Escola de Ceràmica, que ha participat activament en l'esdeveniment.