Homenatge a Aguadé i ràfecs pintats al Terracotta Museu de La Bisbal d'Empordà

El Terracotta Museu de La Bisbal d'Empordà enceta la nova temporada amb dues exposicions temporals, un homenatge al mestre ceramista Jordi Aguadé i una col·lecció de ràfecs pintats
This text will be replaced
Jordi Aguadé és un dels grans noms de la ceràmica catalana que compta amb una gran trajectòria d'àmbit europeu.Deixeble de Josep Llorens Artigas,  és un exemple característic de la generació pont que va aconseguir connectar la ceràmica noucentista amb les experiències posteriors dels anys cinquanta.  Sota el títol "L'Obra i l'empremta" es presenta una exposició retrospectiva on més enllà de les realitzacions materials es fa incís en l'empremta personal de l'artista. 
 
L'exposició està dividida en sis àmbits, entre els quals destaquen peces domèstiques, arquitectòniques, eines de treball o els seus populars ninots, que va crear els anys 60 i posteriorment es van produir de forma seriada. 
 
L'altra mostra temporal que acull el museu bisbalenc és "Teules i rajoles pintades", una exposició que inaugura el nou espai expositiu situat en un dels antics forns de la bòbila. Es tracta d'un compendi de curioses teules de coberta amb retícules, estels i figures antropomorfes, zoomorfes i fitomòrfiques. 
 
Ambdues exposicions es podran visitar fins el 8 gener de l'any vinent.