El Tastaolletes comença demà i s'amplia durant 15 dies

Tots ells són els protagonistes de la 6a edició del Tastaolletes, una mostra que uneix gastronomia i ceràmica a la capital del Baix Empordà. Des de la Bisbal han decidit allargar el Tastaolletes que aquest any passa a celebrar-se durant 15 dies amb l'objectiu d'atraure visitants i potenciar el turisme també durant la tardor.
Fins el 15 d'octubre 4 restaurants, 7 bars i 4 pastisseries ofereixen menús, tastets i tapes que se serviran amb plats de ceràmica de La Bisbal per fomentar-ne l'ús. 
 
This text will be replaced
 
Paral·lelament 10 ceramistes presenten les noves col·leccions de servei de taula en una exposició al Castell Palau que es podrà visitar durant tot el mes. També s'ha programat una fira de cervesa artesana amb food trucks el dissabte 8 o un mercat de productes alimentaris de tardor el dia 15 quan es tancarà el 6è Tastaolletes. Es repeteix per segon any el concurs tastaolletes perquè siguin els visitants els que decideixin quin és el millor tastet i el millor menú degustació d'aquesta edició.
 
Aquestes jornades són una iniciativa de l'Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà amb la col·laborció dels Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, l'Espai del Vi, el Terracotta Museu i Eixmedia.