Cerveses artesanes del Baix Empordà a la Fira de la Birra de La Bisbal

Cerveses artesanes fetes al Baix Empordà i al Gironès han estat les principals protagonistes de la segona Fira de la Birra Artesana que s'ha celebrat a La Bisbal d'Empordà.
 
This text will be replaced
 
Alguna de coneguda com La Brava però també noves cerveses per descobrir com La Plaga feta a La Bisbal d'Empordà o la Fondi feta a Fonteta. En total una varietat de cerveses artesanes pensades perquè els més cervesers poguessin fer un tastet de cadascuna o d'aquella que més agrada. La qëstió: passar una estona divertida amb amics o família bebent la birra catalana i acompanyant-la amb algun platet cuinat per les food-trucks.
 
Aquesta Fira de la Birra artesana va néixer l'any passat de la mà de l'Associació Juvenil 'La moguda' que durant l'any organitza diverses activitats per promoure el municipi capital de comarca.
 
 
L'Oktoberfest de La Bisbal d'Empordà ha estat acompanyada per espectacles durant tot el dia pensats per a totes les edats, hi ha hagut espectacles de màgia per als més petits però també concerts de rumba catalana i, fins i tot, l'actuació d'un DJ local.