Marc Timón guanya el Premi Conrad Saló de composició de música de cobla

El compositor de Castelló d'Empúries Marc Timón i Barceló és el guanyador del concurs de composició de música per cobla que ja fa 10 edicions que se celebra a La Bisbal d'Empordà.
Aquest any el premi Conrad Saló s'ha quedat a l'Empordà en concret a Castelló d'Empúries d'on és fill aquest músic de 36 anys que a més de composar música per orquestres i cobles ha treballat als Estats Units com a compositor de música per produccions audiovisuals. 
 
 
A l’edició d’aquest any del Premi Conrad Saló  s’hi han presentat un total de nou obres. El jurat n'havia escollit les dues sardanes finalistes que es van interpretar diumenge al teatre el Mundial de La Bisbal. Les cobles La Principal de la Bisbal, Bisbal Jove i la Cobla de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló van ser les encarregades d'interpretar diferents obres entre les que hi havia les sardanes finalistes. 
 
L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, va convocar la desena edició del concurs de composició de música per a cobla el passat juliol. El concurs s’organitza cada dos anys i està dotat d'un primer premi de 1.800 euros i un premi popular de 500 euros.
 
El Premi Mestre Conrad Saló de Composició de Sardanes per a Cobla vol retre homenatge al difunt compositor. Definit com a bianual, està obert a compositors nacionals i estrangers. L'objectiu del premi sempre és facilitar la difusió de treballs pedagògics innovadors, ajudar els professionals en el camp de l'educació a millorar-ne la qualitat i facilitar-ne la renovació pedagògica.