Ha arrencat la 7a edició del Tastaolletes a La Bisbal d'Empordà, una campanya que combina gastronomia i ceràmica i que ho fa amb conferències, exposicions i desgutacions.
 
Aquest divendres s'aixeca el teló de la Fira del Circ de La Bisbal d'Empordà i Eva Gasull, portaveu de la Fira del Circ, explica tots els detalls de la programació a l'espai de l'Entrevista de Televisió Costa Brava.
 
El secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvador, ha visitat l'espai de Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava per explicar el conveni de col·laboració que s'ha signat des de l'Agència Tributària de Catalunya amb el Consell Comarcal del Baix Empordà així com les seves implicacions.
 
Del 13 al 21 de maig el Club de Tennis La Bisbal acull la segona edició del Torneig Internacional de Tennis Femení de La Bisbal. En parlen Marta Sánchez, directora del torneig, i Xavier Ponsatí, president del CT La Bisbal.
 
Aquest dissabte 18 de març la unió de comerciants de La Bisbal d'Empordà donarà la benvinguda a la primavera amb una jornada festiva que inclourà una cercavila, la inauguració d'una sèrie de flors de ceràmica a la zona de l'Aigüeta, un concert i un vermut.
 
El president i el tresorer de la Federació de Comerç de La Bisbal d'Empordà presenten totes les accions que els comerciants han impulsat per dinamitzar el comerç durant aquestes festes. 
 
La Bisbal d'Empordà acollirà els propers 5 i 6 d'agost la primera edició del Festival Internacional de curtmetratges de ficció. Els seus organtizadors n'expliquen tots els detalls.
 
El Centre Esportiu C.T. La Bisbal ha convocat, un any més, l'Obert Visió i Foc Ciutat de la Bisbal que es celebrarà entre els dies 20 i 27 de juny. El torneig bisbalenc dona el tret de sortida al circuit de tornejos que es faran aquest estiu a diferents poblacions del Baix Empordà.
 
Cada dijous a la tarda atendran les consultes i problemes dels veïns i veïnes del municipi a la nova seu del carrer de Pompeu Fabra, número 3. Presenten un programa d’activitats de divulgació, cursos de formació i xerrades sobre l’actualitat política i social.
 
El Centre Esportiu Club Tennis La Bisbal celebrarà del 22 al 28 de juny, llevat del dia de Sant Joan, la vintena edició de l'Open Visió i Foc Ciutat de La Bisbal.