Iniciativa de La Bisbal obre la seva oficina a la formació i a la participació ciutadana

Cada dijous a la tarda atendran les consultes i problemes dels veïns i veïnes del municipi a la nova seu del carrer de Pompeu Fabra, número 3. Presenten un programa d’activitats de divulgació, cursos de formació i xerrades sobre l’actualitat política i social.

L’agrupació d’Iniciativa per Catalunya Verds de La Bisbal d’Empordà començarà a obrir, cada dijous a partir de les 19 h, la seva nova seu al carrer de Pompeu Fabra, número 3, per atendre les consultes i els problemes dels veïns i veïnes del municipi. Així mateix, ja han programat una sèrie d’activitats i cursos adreçades als militants i simpatitzants, i d’altres d’obertes al públic, amb un caràcter més divulgatiu i d’actualitat política i social.

La regidora d’ICV-EUiA a La Bisbal, Maite Bravo, afirma que “aquest és un espai obert a tots els veïns i veïnes de la Bisbal que vulguin participar, debatre i cooperar per trobar solucions als problemes que afecten la nostra comunitat. Volem que les activitats programades serveixin per connectar amb els interessos de les persones i alhora respondre a les nostres necessitats col·lectives. Des d'ara tenim un espai on totes les idees son necessàries i tothom es important a l'hora d'aportar el seu gra de sorra per treballar pel bé comú”.

Per al mes d’octubre ja han programat activitats cada dissabte:

4 d’octubre, a les 17h: Xerrada – col·loqui amb ADAG40 (Associació Desocupats Actius Garrotxa 40 - http://www.adag40.org) sobre l’organització i el treball cooperatiu i en xarxa per a persones desocupades majors de 40 anys.

11 d’octubre, de 10h a 15h:Jornada de formació per a regidors i regidores.

18 d’octubre, a les 17h:Cine Fòrum. Projecció del documental “Homenatge a Catalunya II”, de Joana Conill (http://www.homenatgeacatalunyaii.org/) sobre el treball en xarxa, el cooperativisme i l’associacionisme a Catalunya.

25 d’octubre, a les 10h:Assemblea comarcal d’ICV al Baix Empordà.

Aquesta oficina es va inaugurar dissabte passat, 20 de setembre, amb la presència d’un nombrós públic, la gent de l’agrupació local i amb el coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, el diputat per Girona, Marc Vidal, i la regidora d’ICV-EUiA a La Bisbal, Maite Bravo. Al llarg de la tarda van passar per la nova seu més d’un centenar de persones.