Parlem amb l'alcalde de La Bisbal d'Empordà, Lluís Sais

La Bisbal d'Empordà ha aprovat definitivament aquesta setmana el Pressupost 2016 amb un paquet d'inversions potent on s'hi contempla una partida per desencallar el Pla de Barris rehabilitant l'antic ajuntament,

una altra per obrir la nova biblioteca a l'antic escorxador, adequar els exteriors i una aprt de l'interior del reformat Museu Terracotta i així una llarga llista d'inversions que superen els 2 milions 600 mil euros.

This text will be replaced

L'alcalde també ha explicat perquè el govern ha defensat una moció en la que es declara 'persona non grata' al Rei d'Espanya Felip VI. L'alcalde ha explicat tots els focs que hi ha oberts amb el govern espanyol recordant que en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya més del 70% dels votants de La Bisbal van votar opcions independentistes.

Sais ha explicat també la polèmica que hi ha amb el lliscament del pavelló polivalent. Fa un any que el CE Bàsquet Bisbal reclama solucions al problema del paviment i l'alcalde ha explicat que estan esperant que arribi un producte que el Consell Català de l'Esport ha recomenat que s'apliqui al linòleum.

Per últim l'alcalde ha avançat que estan a l'espera que en els propers dies el departament d'Ensenyament confirmi que a La Bisbal es podrà impertir un cicle formatiu de ceràmica. Si es confirma els estudis es faran a l'institut de La Bisbal la part teòrica i al Museu Terracotta i als tallers ceramistes de La Bisbal, les pràctiques.