El portaveu del PSC a la Bisbal d'Empordà , Òscar Aparicio, passa per l'espai de Precs i Preguntes per valorar el que ha donat de sí el mig any de mandat i repassar diverses qüestions d'actualitat municipal.
 
El regidor de participació, comunicació i transparència de La Bisbal, Josep Maria Castells, ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha parlat dels reptes de les seves àrees i ha fet balanç de la participació de la CUP en el govern municipal.  *Aclariment: al minut 05:56 el regidor explica que l'aigua sí que es podia fer servir per cuinar, però volia dir que "no es permetia l'ús per a beure ni per a cuinar i sí per a la resta d'usos". 
 
El portaveu d'Independents per la Bisbal d'Empordà - PSC fa balanç de l'actualitat municipal. Valora l'anul·lació del contracte amb SOREA, mostra la disconformitat del seu grup amb qüestions com les ordenances fiscals o la gestió de la crisi de l'aigua i celebra la posada en marxa de la participació ciutadana en matèria de pressupostos.
 
El regidor del PSC de La Bisbal, Óscar Aparicio va explicar en el programa 'Precs i Preguntes' que s'ha deixat de banda el pla d'ajust que havia aplicat l'anterior equip de govern del que ell mateix formava part i que estan tornant a assolir xifres d'endeutament que considera poc recomanables.