Joves talents a la competició Dual i Mini DH al Bici Park de Vulpellac

Aquest cap de setmana els nens amants de la bicicleta BTT han pogut posar a prova les seves habilitats en la competició de Dual i Mini DH que s'ha celebrat al Bici Park de Forallac. 
This text will be replaced
 
Han participat un centenar de nens d'entre 3 i 14 anys que s'han llençat sense por pel circuit de descens que comptava també amb la dificultat de diversos salts. La d'avui és la final d'un campionat d'aquesta modalitat que s'ha fet a diversos punts de Catalunya.
 
Molts d'aquests joves talents són veïns de la zona i entrenen sovint en aquests circuits a l'escola de BTT de Vulpellac. Un poble que s'està convertit en un referent a Catalunya en aquesta especialitat.
 
L'objectiu de l'activitat d'aquest cap de setmana és difondre aquestes dues modalitats entre els més joves, que encara no tenen un calendari de competició a Catalunya. Una especialitat més popular arreu d'Europa. L'activitat ha estat organitzada pel club La Tribu BTT Forallac amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i l'Ajuntament de Forallac.