Aquest nadal ser seguidor de TV Costa Brava té premi

TV Costa Brava sortejarà diversos premis entre els espectadors que pengin fotografies nadalenques a Twitter o Instagram o les enviïn per correu electrònic.

This text will be replaced

El sorteig es farà en directe el dia 5 de gener durant l'emissió de la Cavalcada de Reis. Les fotografies, que han de ser de motius nadalencs, es poden enviar a través de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o penjar-les a Instagram o Twitter amb l'etiqueta #nadaltvcb i, si ho desitgen, especificant nom i població. Algunes de les fotografies sortiran després de l'Informatiu Costa Brava.

Els premis són un cavall de joguina de Maria Rosa Ninots de Palamós, un àpat a La Gamba de Palamós i un lot de vins.

Feu-nos un like al Facebook i seguiu-nos al twitter @tvcostabrava perquè ser seguidor de TV Costa Brava aquest nadal, té premi!

BASES DEL SORTEIG

  • El tema de les fotografies ha de ser el Nadal.
  • S'han d'enviar a través de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o penjar-es a Instagram o Twitter amb l'etiqueta #nadaltvcb
  • El termini per enviar les fotografies és fins el dia 4 de gener a les 12:00 del migdia.
  • El sorteig es farà el dia 5 de gener en directe durant el programa de la Cavalcada de Reis.
  • TV Costa Brava es reserva el dret a publicar les imatges enviades a través de les seves xarxes socials o per televisió tot indicant el seu autor/a.

Facebook TV Costa Brava

Twitter TV Costa Brava