L'ocupació turística durant el Pont de la Puríssima a la Costa Brava no ha estat l'esperada

Acaba el llarg pont de la puríssima i l'expectació d'ocupació de restauradors i hotelers de la Costa Brava ha acabat un pèl frustrada. Si bé, la federació d'Hostaleria de les comarques de Girona augurava un 70% d'ocupació, la realitat ha estat una altra. 
This text will be replaced
 
Els hotelers són els qui han estat més perjudicats i malgrat que en aquesta època de l'any són pocs els que s'han atrevit a obrir, tampoc s'han ocupat tots els llits. Pel que fa a els bars i restaurants, la cosa ha pintat diferent però no com s'esperava. El balanç d'aquest pont no ha estat per tirar coets, ronda el 50% d'ocupació en la restauració.
 
De fet, la sortida de les campanyes de Nadal dels pobles han fet que les famílies hagin apostat per fer escapadetes als principals nuclis comercials i sortir al carrer per mirar aparadors i comprar alguna coseta que altra. Sortir a donar el volt sí, però no quedar-se a dormir ja és una altra cosa. I és que sembla que els qui han apostat per marxar de casa, han buscat altres destins com els de muntanya i de neu.
 
Tot i això, s'ha vist força gent rondant pels pobles de la Costa Brava aprofitant les setmanes abans per comprar pel Nadal. Això sí, turisme més local i no tant estranger