Colomers acull la trobada anual de ràdiocontrol

Es podria tractar d'una obra real però això és un circuit construït expressament per posar a prova aquestes màquines. De fet, aquest és un circuit en miniatura perquè aquests camions i excavadores de radiocontrol puguin maniobrar com màquines reals. Aquest cap de setmana s'ha ceebrat a Colomers la trobada anual de camions radiocontrol
This text will be replaced
, una activitat que organitza el Club Colomers RC, únic a Catalunya i el primer de l'estat espanyol on actualment n'hi ha 5.
 
 
Persones d'arreu de l'estat espanyol i fins i tot de França s'han trobat al petit municipi baixempordanès de Colomers per mostrar la destresa que tenen amb aquestes petites peces de col·leccionisme. L'impulsor del club és a més el regidor de Cultura de l'Ajuntament i va enganxar-se en aquest hobby degut a un incendi.
 
La trobada es fa cada any i dura 2 dies. Aquestes miniatures recreen els moviments que fan els camions i excavadores de gran tonelatge. Són vehicles de radiocontrol fets pràcticament a mida per cada pilot.
 
Justament a Colomers s'hi celebra la fira del Hobby on entre moltes altres activitats destaquen les exhibicions amb vehicles de radiocontrol. Uns posant a prova la velocitat, la pols i els revolts i d'altres, com aquests, deixant bocabadats al públic amb les seves maniobres,